Inauguració estudi

Després del gran esforç que ha suposat adequar el nou estudi  ha arribat el dia de fer la inauguració pròpiament dita per donar-vos a conèixer aquest nou espai i poder-ho compartir amb tots vosaltres amb una “festa” que espero sigui del vostre agrat

Han estat uns mesos de molta feina  i d’entrebancs que s’han anat superant dia a dia, amb constància, esforç, il.lusió i sobretot amb l’ajuda d’un equip humà i professional fantàstic. Agraïr el suport i els ànims a amics, col.laboradors i proveïdors però sobretot el suport incondicional i l’esforç a en Pere,  en Dídac,  en Carles, el Vicenç i l’Antònia . Moltes gràcies!!!!!!! I només esperar que puguem compartir molts moments d’aquesta feina que tant ens apassiona.

La festa va ser un èxit gràcies a tots vosaltres, sense la vostra assistència, suport i una gran predisposició no hauria tingut raó de ser…Mil gràcies!

Agraïr la col.laboració de Neff i al seu cheff Diego Ferrer que fa que la cuina sigui un espai lúdic i creatiu en què tot sembla ser fàcil, desde la comunicació fins a la realització dels seus exquisits plats.

IMG_1599_

IMG_1691_

IMG_1768_

IMG_1645_

IMG_1680-

IMG_1637_

IMG_1653_