Creació de tocador invisible

A l’hora d’abordar un nou projecte és essencial tenir en compte les necessitats particulars del client i les característiques de l’espai per poder aconseguir un resultat 100% personalitzat i que doni resposta a aquests requeriments. I això implica la creació de mobiliari a mida que pugui adaptar-se no només a les dimensions d’una estança, sinó també als materials, textures i colors del conjunt.

Per al projecte Suite, del que ja us hem parlat anteriorment, vam crear aquest exclusiu tocador plegable i ocult realitzat a mida en xapa de fusta de banús. Disseny i funcionalitat en una peça única que delectarà als més presumits.

 

Vestidor-rebedor al barri de Sarrià

La manca d’espai per emmagatzemar roba i calçat és una de les queixes més habituals que ens trobem a qualsevol llar. Sempre en necessitem més, especialment quan arriba el canvi de temporada.

En aquesta ocasió, us mostrem una reforma realitzada al rebedor d’un àtic del barri de Sarrià, a Barcelona, on hem integrat un vestidor per desar la roba i les sabates de temporada, aportant funcionalitat a  un espai que estava desaprofitat.

L’armari està format per un tancament fet a mida amb perfileria de ferro acabat natural i vidres Parsol gris a l’àcid. Les barres de penjar són de perfil tubolar, també de ferro natural, i el sabater ha estat realitzat amb material laminat tèxtil i suports cromats.

A Ruiz Carrión Espais us assessorem per treure’n el màxim profit de cada racó i crear espais únics que aportin funcionalitat i, en definitiva, millorin la vostra qualitat de vida. Per a més informació, podeu visitar-nos al Passatge Marimón 24, de Barcelona, o contactar-nos via e-mail: carles@ruizcarrionespais.com o telèfon: 617 444 044 .