Marset presenta la col·lecció Aura

2016 ha estat un any carregat de novetats per la firma de làmpades catalana Marset, una de les nostres predilectes. Si fa uns dies us presentavem la sèrie Ginger, avui és el torn de la col·lecció Aura, també ideada per Joan Gaspar.

Una garrafa de vidre guardada a la retina del dissenyador ha estat l’inici del procés de disseny de l’aplic de paret Aura. D’aquest objecte tradicional, que durant anys va formar part de l’escenari domèstic, sorgeix aquest llum decoratiu, que no només il·lumina bé sinó que també llueix a la paret quan està apagada.

Aura Fume lateral-min

És un disseny emocional, pel significat del vidre en la memòria col·lectiva, i un disseny racional i contemporani, perquè fa ús de la tecnologia LED per ser més eficient i que la font de llum no pesi en el conjunt formal.

El vidre opal, transparent o de color de la seva pantalla permet que la llum envaeixi la paret i creï un efecte lluminós sense estridències però que genera un punt d’interès a l’espai.

MARSET_HR_Aura on a corridor

El disseny d’Aura s’assenta en la nostra cultura, deixa una petjada emocional, la qual cosa és tot un indici de la seva vocació de durar en el temps, de convertir-se en un d’aquests objecte de companyia que aporten vida a una casa, que ens fa l’ullet còmplice en passar al costat d’ell o en prendre la seva llum.